Agenda

Zoeken
Adres Lommel
Michiel Jansplein 1
3920 Lommel
België
Website www.ccdeadelberg.be/e716/een-historische-schets
Tel
Fax
Locatie: Openbare Bibliotheek (gratis inkom en gratis parkeren; begint om 19u30)

Het eerste luik bestaat uit een chronologische en thematische uiteenzetting over het ontstaan en de ontwikkeling van de Vlaamse strip. Aan de hand van uitvoerig beeldmateriaal worden generaties van geesteskinderen van Vlaamse stripauteurs op originele en toegankelijke wijze besproken. Naast de klassiekers is er ruim aandacht voor het fraaie en veelzijdige landschap van de minder bekende strips. Tenslotte wordt op heldere wijze verduidelijkt hoe diep de Vlaamse strip geworteld is in onze maatschappij en cultuur.

In een tweede luik worden rond het verzamelen van strips een aantal nuttige tips en mogelijke valkuilen aangereikt.
Benieuwd naar de waarde van je eigen strips? Neem er enkele mee om ze te laten taxeren! Misschien ben je wel rijker dan je denkt!
Adres CC De Adelberg
Adelbergpark 1
3920 Lommel
België
Website www.getekendlommel.be
Tel + 32 (0)494 37 24 19
Fax
'Getekend, Lommel' is het eerste festival in Lommel rond strips en kinderboeken en vindt plaats op zondag 12 februari 2017 van 10u tot 17u in Cultuurcentrum De Adelberg, Adelbergpark 1. De inkom is gratis.

Het wordt een boeiend en gevarieerd festival dat veel meer zal zijn dan enkel de verkoop van strips en kinderboeken. Zo kunnen kinderen deelnemen aan workshops, zullen meer dan 15 stripauteurs signeren (o.a. Jeff Broeckx, Marc Verhaegen, Criva & Verhast, Luc Poets, Mario Boon en Geronimo Stilton) en zullen er strips en kinderboeken geveild worden. Uiteenlopende exposities en lezingen bieden een nieuwe kijk op strips. Het geheel zal opgeluisterd worden door levende stripfiguren en mascottes.

Meer info vind je op de website!

http://www.getekendlommel.be
Adres Zaal Redingenhof
Redingenstraat 90
3000 Leuven
België
Website
Tel 0032 16 23 65 97
Fax
Inkom: 3,00 euro, Kids tot 10 jaar gratis
Van tot 10 uur tot 16 uur
Signeersessies...

Info: hendrickxjeanpierre@skynet.be

[img]http://i.imgur.com/S4xDq52.jpg[/img]
POPUP