stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. Daarom vragen wij u vriendelijk uw ad blocker uit te schakelen op deze site. Bedankt voor uw steun.

Nieuws

Stripfestival Breda.


Stripfestival Breda gaat door in 2018

Mede dankzij het succes van de sponsoractie ‘Vrienden van het festival’ heeft de organisatie van Stripfestival Breda het groene licht gegeven op de tiende editie. Deze zal op zaterdag 29 en zondag 30 september 2018 plaats zal vinden en opnieuw is het Chassé Theater het middelpunt van het evenement dat duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland naar Breda brengt. Voorzitter Rob van Bavel van Strips in Beeld: “We kijken uit naar ons eerste lustrum, want we willen echt gaan uitpakken met de tiende editie van dit mooie evenement. We gaan opnieuw voor een line-up met meer dan honderd nationale en internationale stripmakers en ook de finale van het NK Striptekenen zal in Breda plaatsvinden.” De actie Vrienden van het Festival waarbij het festival 100 donateurs zoekt die ieder het festival met € 50,- sponsoren heeft bijna 70 vrienden opgeleverd. De organisatie is dus nog op zoek naar 30 vrienden die het stripfestival een warm hart toedragen.

Voor meer informatie, beeldmateriaal en dergelijke neemt u contact op met Strips in Beeld: 06-51406637 / organisatie@stripfestivalbreda.nl

blacktiger