stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. Daarom vragen wij u vriendelijk uw ad blocker uit te schakelen op deze site. Bedankt voor uw steun.

Sitenieuws

200000
Geplaatst op 07/01/2017 door woelfie

We hebben het jaar-einde net niet gehaald, maar ondertussen kunnen we trots melden dat we de 200.000 strips gepasseerd zijn.
Proficiat aan iedereen die heeft meegeholpen aan deze mijlpaal.

We zitten trouwens ook niet ver af van de 300.000 uitgaves, dus kunnen we binnen een paar dagen nog eens vieren.
Tonen - Meer lezen

Recente verbeteringen aan de site
Geplaatst op 01/05/2016 door Surya

Door technische problemen was het voor ons tijdelijk niet mogelijk om verbeteringen aan de site te maken. Dit probleem is nu verholpen. Sindsdien hebben we enkele verbeteringen aan de site aangebracht:[list]Het is nu opnieuw mogelijk te registrerenNieuwe auters toevoegen gebeurt nu binnenin de huidige pagina (net als het toevoegen van reeksen en strips)Als je aangeeft dat een strip is verschene...
Tonen - Meer lezen

Registreren: momenteel niet mogelijk
Geplaatst op 22/04/2016 door Surya

Er is momenteel een probleem waardoor het niet mogelijk is om te registreren. Dit probleem zou over enkele dagen opgelost moeten zijn. Onze excuses voor het ongemak.
Tonen - Meer lezen

Toegevoegde en aangepaste strips: responsief
Geplaatst op 10/02/2016 door Surya

De pagina's met overzichten van recent toegevoegde en aangepaste strips zijn nu responsief en dus beter geschikt voor tablets en smartphones.
Tonen - Meer lezen

Nieuw: reeks status
Geplaatst op 10/02/2016 door Surya

Soms is het moeilijk om bij te houden welke reeksen lopen, stopgezet of afgerond zijn. Daarom kan deze info nu op stripinfo.be gevonden worden. Uiteraard is het onmogelijk om al deze info zelf in te geven, dus jouw input is meer dan welkom.Uiteraard houden we de status bij per taal. Misschien is een vertaling nog lopende, maar de reeks in de originele taal reeds afgerond?Je kan de status van ee...
Tonen - Meer lezen

Strip- en reeksingave: problemen verholpen
Geplaatst op 06/01/2016 door Surya

Sinds 2 dagen waren er enkele problemen bij de ingave van strips en reeksen. Titels met speciale tekens zorgden er soms voor dat de ingave niet volledig correct gebeurde. Dit probleem is nu verholpen.
Tonen - Meer lezen

2016!
Geplaatst op 01/01/2016 door Surya

Vanwege het hele stripinfo.be team wensen we jullie een fantastich jaar toe met veel stripplezier.

Zoals elk jaar hopen we dit jaar weer tal van verbeteringen aan de site te kunnen toevoegen, maar we moeten realistisch zijn: we moeten ook werken om rond te komen. Maar we hebben alvast het goede voornemen de site verder te verbeteren!
Tonen - Meer lezen

275000
Geplaatst op 28/12/2015 door Chris Van de Meerssche

Nog een kleine inspanning en we sluiten het jaar feestelijk af met 275000 uiitgaves!
Tonen - Meer lezen

Forum: verbeterde weergave op smartphones
Geplaatst op 27/12/2015 door Surya

De weergave van het forum zou nu aanzienlijk verbeterd moeten zijn op smartphones. Het bericht gebruikt nu de hele breedte in plaats van maar de helft of zelfs minder op kleine schermen.
De profielinformatie is nu onder het bericht geplaatst
Tonen - Meer lezen

180000
Geplaatst op 03/10/2015 door Fumetti

Weer een mijlpaal: er staan sinds vandaag 180000 strips op de site!

jaja, het feestje...
Tonen - Meer lezen