stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Agenda

2020-07-04 - 2020-08-30 - Suske en Wiske 75 Jaar

Adres
Storyworld
Nieuwe Markt 1
9712 KN Groningen
Nederland
Website
storyworld.nl
‘Sakkerloot, miljaar en @#$%& …!’ Suske en Wiske zijn alweer 75 jaar. Bij Storyworld ontdek je daarom vanaf zaterdag 4 juli de geheimen achter het succes van onze Vlaamse striphelden, die in de loop van de tijd wel een beetje zijn veranderd, maar nog altijd even jong zijn gebleven.

Van 4 juli tot en met 30 augustus presenteert Storyworld in samenwerking met Standaard Uitgeverij hoogtepunten van de strip, bijzondere voorwerpen en originele tekeningen. De bezoekers krijgen een uniek kijkje in het maakproces van Suske en Wiske.

Centrale thema’s van deze tijdelijke expositie zijn Suske en Wiske door de jaren heen en Suske en Wiske in Nederland. Van Suske de Rat en De Woelige Wadden tot en met De Fleurige Floriade. Tientallen keren maakten Suske en Wiske ons land (on)veilig.

Openingstijden en tickets
Storyworld opent na een sluiting van dik twee maanden de deuren weer op maandag 1 juni om 12.00 uur. Van zaterdag 4 juli tot en met zondag 30 augustus presenteert Storyworld Suske en Wiske 75 jaar. Tickets voor het strip, animatie- en gamemuseum zijn vanaf dit weekend weer verkrijgbaar via de website Storyworld.nl en worden verkocht per timeslot.

Coronamaatregelen bij Storyworld
‘Verdraaid, waarom moesten we nou een museum bouwen waarbij je overal aan mag zitten!’ Ook bij Storyworld gelden er maatregelen en richtlijnen om het bezoek voor iedereen veilig te maken. Belangrijk is dat je van te voren online tickets koopt en in het museum de regels omtrent hygiëne volgt. Meer daarover lees je op Storyworld.nl/corona.

Open van woensdag t/m zondag van 10.00 - 18.00 uur
Entree € 9,00 normaal | gratis t/m 6 jaar | € 6,00 t/m 17 jaar + student | € 5,- Stadjerspashouders | gratis BankGiro Loterij VIP-KAART
Meer informatie + tickets via Storyworld.nl