Vernieuwde toevoeg-/aanpasmethode voor reeksen/strips

Crew
Avatar Surya
13250
Sinds enkele dagen is er een vernieuwde ingavemethode voor reeksen en strips. In plaats van in een aparte pagina, gebeurt dit nu in de pagina door middel van popup venstertjes. Dit laat je niet alleen vlot terugkeren naar de pagina waar je was, het is vooral sneller.

Enkele veranderingen die het vernoemen waard zijn
- Bij het aanpassen van een strip is het formulier nu vooringevuld en moet je enkel aanpassen wat ontbreekt of foutief is. Enkel de aangepaste gegevens zullen opgeslagen worden.
- Bij het toevoegen van een strip, is er nu een apparte stap voor het toevoegen van de cover en achtercover. Deze stap wordt automatisch overgeslagen als de strip die je invoert aangekondigd is. Als je zowel een cover als achtercover toevoegt, zal je automatisch naar de volgende stap doorgaan.
- Bij de stap voor het toevoegen van auteurs, zie je een lijst met alle auteurs die reeds aan de reeks mee hebben gewerkt. Je kan ze makkelijk toevoegen door simpelweg op het pijltje naast hun naam te klikken. Uiteraard kan je ook steeds het formulier gebruiken voor alle auteurs die nog niet in de lijst voorkomen.
- Bij de stap voor het toevoegen van personages, zie je een lijst met alle personages die reeds in de reeks voorkomen. Je kan ze makkelijk toevoegen door simpelweg op het pijltje naast hun naam te klikken. Uiteraard kan je ook seeds het formulier gebruiken voor personages die nog niet in de lijst voorkomen.
Geplaatst op 15/12/2014 Citeren
Avatar
Surya
Geplaatst op 15/12/2014
Avatar kaeten
356
Ik ben fan! :)
Geplaatst op 16/12/2014 Citeren
Avatar
kaeten
Geplaatst op 16/12/2014
Crew
Avatar Surya
13250
Oef, toch één iemand :)
Geplaatst op 17/12/2014 Citeren
Avatar
Surya
Geplaatst op 17/12/2014
Crew
Avatar woelfie
4090
Het feit dat de lijst met auteurs terug naar boven schuift is niet altijd even eenvoudig, maar dat wordt ruim gecompenseerd door de mogelijkheid om de reeds vooraf gebruikte auteurs af te wisselen met nieuwe. Dus veel makkelijke om auteurs in te voeren als er een lange lijst is met een aantal nieuwe namen.
Geplaatst op 17/12/2014 Citeren
Avatar
woelfie
Geplaatst op 17/12/2014