stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. Daarom vragen wij u vriendelijk uw ad blocker uit te schakelen op deze site. Bedankt voor uw steun.

January Jones 8, De eerste keizer

Avatar witam
5255
January Jones heeft een probleem. De rekeningen blijven binnenstromen, maar haar betalende opdrachten volgen niet aan hetzelfde tempo. Ze zit bijgevolg op zwart zaad. En dan plots lijkt er een lucratief handeltje op te dagen. Iemand in Sjanghai heeft haar hulp nodig. Die iemand wil zich niet echt bekend maken en zorgt er ook voor dat de ware toedracht van de opdracht niet gezegd wordt. Klinkt allemaal zeer betrouwbaar.. niet! Maar January Jones heeft geen keuze.

Ze, January samen met haar mecanicien Rik, gaan naar China om de opdracht aan te nemen en eindelijk te weten te komen wat die opdracht nu juist is. En ja hoor, het is een wespennest en eentje dat verstrekkende gevolgen kan hebben of niet, afhankelijk van wat de twee beslissen te doen: ingrijpen of niet? Maar eerst moet dan wel de vraag opgelost worden wat er nu juist aan de hand is. Een beetje speurneuzenwerk kan geen kwaad voor deze twee karakters.

Rik en January zijn een geolied team waarbij ze elkaar al zodanig goed kennen dat ze ook half op een getrouwd koppel lijken met al hun gesakker op elkaar. Ze zijn gewoon leuk om te volgen door die dynamiek. Plaats ze dan nog eens in een interessante omgeving tijdens het Interbellum en dit was weer een aangenaam half uurtje lezen.

In het kort: Een degelijke January Jones!
Geplaatst op 20/07/2016 Citeren
Avatar
witam
Geplaatst op 20/07/2016
De vliegtuigen mogen wel iets gedetailleerder getekend worden.
Geplaatst op 04/05/2018 Citeren
Avatar
Susan Holmes
Geplaatst op 04/05/2018