stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Parallelle Wereld Lucht

Avatar mezoke
2
Parallelle wereld
Parallelle wereld 7 Lucht
Herbert Staljanssens
Bonte


Parallelle Wereld / Lucht

De tekenaar laat zich leiden door zijn eigen ongebreidelde fantasie. Zo ontstaat een uniek en oogstrelend spel van beweging en licht, dat resulteert in een moderne versie van ‘Alice in Wonderland’. Een wereld zonder logica of causaliteit waar willekeur schijnbaar regeert en de grootste kracht schuilt in de ruimte voor interpretatie.

Het is een psychedelisch universum in popartkleuren met tal van optische illusies, sierlijke figuren en een hallucinante cast, zoals een bol met benen en vermenselijkte zwevende paardenbloempluisjes.

De cast gaat op in een veelal op de gotiek geïnspireerde architectuur, waarin bestaande monumenten, zoals de Sint-Baafstoren te Gent en de Sacré Coeur te Parijs, zijn verwerkt.

De cast is deel van een veel groter geheel met een suggestie van oneindigheid. Door het ontbreken van een horizon en een verhaal wordt ze immers geplaatst in een ruimte zonder begin of einde.

Het zoeken en vinden van de cast is dan ook een leuke bijkomende uitdaging.
Geplaatst op 09/05/2019 Citeren
Avatar
mezoke
Geplaatst op 09/05/2019
Avatar Surya
12925
Bedankt voor je bijdrage. Hier bij stripinfo.be geven we echter de voorkeur aan recensies waarin de mening van de lezer meer aandacht krijgt dan het samenvatten van de inhoud. Een tip voor de toekomst ;)
Geplaatst op 12/05/2019 Citeren
Avatar
Surya
Geplaatst op 12/05/2019