stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Non Virgin

Oda Non heeft deze visuele traktatie van een boek geschreven en geïllustreerd, met een verbazingwekkende volledig gekleurde hentai-manga met in totaal 146 pagina's en 16 hoofdstukken, gevuld met prachtig getekende volwassen dames die klaar staan ​​om wat plezier te hebben.

Non Virgin is een compilatie van korte hentai-verhalen die voor het eerst verschenen in een aantal verschillende Japanse hentai-tijdschriften: X-Eros, HOTMILK, Kairakuten, Men’s YOUNG, oorspronkelijk gepubliceerd door WANIMAGAZINE in Japan.

Naast de korte verhalen krijg je ook een klein 'poster-achtig' uitvouwbaar kunstwerk van een aantal dames, het lezen van de digitale versie van deze doet het boek geen recht, het voelt bijna als een kunstboek dat toevallig een plot heeft.

Het heeft een mooie variëteit aan genres, zoals: Sci-Fi, Fantasy, Shota, sexy kantoordames en MILF's. Het verhaal in elk is vrij eenvoudig, het meisje wordt geïntroduceerd, er is een reden om seks te hebben, en seks vindt plaats voor de volgende 3-4 pagina's, allemaal met visueel aantrekkelijke kunst.

Wat betreft hentai-scènes, zul je voornamelijk intense groepsseksactie kunnen vinden, waarvan sommige gedwongen seks zijn. Er is ook wat vanille, bondage, monster, machine en zeer goed getekende blowjobs.

Enkele korte verhalen zijn: 'The Students’ Appreciation ', waarin een gepensioneerde lerares plezier heeft met haar oud-studenten, en aan het einde verslaafd raakt aan hen. Een andere is 'Like Ice' met een shota, en toont een heel rare maar op de een of andere manier zeer gepassioneerde seks van een volwassen vrouw die zich gedraagt ​​als een moeder voor een jongere jongen in een Japanse hete bron badhuis. De kroon is 'The Secretary's Duty', omdat de kantoordame erg aantrekkelijk is, en haar taken intrigerender worden elke keer als je een pagina omslaat.

Aan het einde van dit boek is het kleine 'covergirls'-segment. Het is een compilatie van Japanse tijdschriften over cover meisjes met hun eigen verhaal van één pagina.

Bron: J-list blog reviews
Geplaatst op 13/08/2020 Citeren
Avatar
nlstripper
Geplaatst op 13/08/2020