Witchcraft

'Witchcraft' van de auteur/illustrator 'Yamatogawa' is geen bloemlezing van afzonderlijke verhalen met een losjes samenhangend thema. In plaats daarvan vertelt 'Witchcraft' in de loop van 211 prachtig getekende pagina's en negen hoofdstukken een lang verhaal over hypnose, seksuele experimenten en, natuurlijk, hekserij. Het begint allemaal met Mochizuki Kaoru. Hij is een verlegen en zachtmoedige jonge kerel die altijd pech en tegenslag heeft. Hij wordt ook constant lastiggevallen door een groep pestkoppen. Maar op een bepaalde dag wordt Kaoru door een plotselinge uitbarsting van moed getroffen en besluit hij de pestkoppen te trotseren, maar verergert hij de situatie en moet hij voor zijn leven vluchten om aan de woedende pestkoppen te ontsnappen.

Terwijl hij wegrent, komt hij een winkel tegen die nog open is, rent naar binnen en smeekt de eigenares om hem te verstoppen. Die vrouw is niemand minder dan Kagami Kyouko, een waarzegster die toevallig ook in haar vrije tijd experimenteert met hypnose. Wanneer ze met onze zachtmoedige hoofdrolspeler praat en zijn problemen met angst en moed ontdekt, besluit ze hem haar eerste casestudy te maken in het gebruik van hypnose om iemands mentale toestand te veranderen. Hij moet een helder, onschuldig bewustzijn hebben om hypnose te accepteren, dus de snelste manier om hem daar te krijgen is dat Kyouko hem een pijpbeurt geeft om hem te helpen klaarkomen! Na de abrupte seksuele ervaring en zelfs nog meer abrupte hypnose die onmiddellijk resultaten oplevert, vormen de twee uiteindelijk een partnerschap met veel hypnotische experimenten en seksuele losbandigheid.

Het verhaal gaat echter niet alleen over deze twee. Naast de stoïcijnse persoonlijkheid en het zijdeachtige witte haar van Kyouko, doet een verscheidenheid aan andere meisjes mee aan de actie wat de zaken fris houd. Er is Sara, een zelfverklaarde rivaal van Kagami als het gaat om de wereld van de mysterieuze kunsten. Er is ook Megumi, een beroemd muziek idool die onze hoofdrolspeler op een dag plotseling een liefdesbrief geeft. Als laatste ontmoeten we een mysterieus jong meisje met een beheersing van hekserij die Kaoru en de anderen behandelt als haar speelgoed.

Het helpt dat de personageontwerpen zelf ook gevarieerd en uniek zijn. Kyouko is een lange en slanke schoonheid met bleekwit haar en scherpe ogen. Megumi is ondertussen een bruisend jonger meisje met volledig zwart haar en een expressief gezicht. Sara heeft een gebruinde huid en felwitte wimpers, terwijl de mysterieuze jonge magiër een ongelooflijk tenger lichaam en unieke, hypnotiserende ogen heeft.

'Witchcraft' blinkt niet alleen uit in termen van verhaal en personages. 'Yamatogawa' weet ook indruk te maken met een ander deel van erotische en prachtige illustraties. Omdat het een paar jaar ouder is dan zijn eerder werk 'Power Play', is de kunst in 'Witchcraft' iets minder gedetailleerd en verfijnd dan wat je zou verwachten van meer actuele werken van de kunstenaar. Desalniettemin heeft elk meisje nog steeds een prachtig petite postuur met zachte, soepele borsten en prachtige lippen. Personages hebben heerlijke uitdrukkingen en dynamische poses tijdens reguliere scènes, maar ze zijn nog indrukwekkender als de seksuele scènes beginnen. Gapende monden en rode gezichten vullen de anatomie van elk meisje aan, terwijl ze eindeloos worden verwent. 'Yamatogawa' legt prachtige details in de seksuele anatomie van zowel mannen als vrouwen.

Bron: Jlist blog reviews
Geplaatst op 18/08/2020 Citeren
Avatar
nlstripper
Geplaatst op 18/08/2020