Netunus

Een strip te ver?

wat een plezier om de personages terug te vinden die we al decennia lang volgen. de tekeningen van Leo zijn nogal altijd een plezier en zeer eigenwijs.
dat typeert natuurlijk deze stripreeks en je bent fan of niet. Maar toegegeven hij was indertijd wel een buitenbeentje.
het verhaal is een tweeluik en hier voel je dat dit verhaal beter wat meer ruimte kreeg zoals de andere reeksen naar 5 albums. Ja, inderdaad de uitgeverijen willen maar korte reeksen van twee of drie delen niet meer maar hier zit het verhaal toch heel geconcentreerd in elkaar.
Men vliegt op twee dagen van de ene planeet naar de andere om daar snel eens een probleem op te lossen en keert gezellig terug zonder enige jetlag of what so ever.. Tja we zullen maar niet teveel ingaan op details het blijft natuurlijk ook maar eens strip met de bedoeling te ontspannen maar toch. te veel is te veel.
Het verhaal in zijn geheel blijft wel aangenaam en je de sfeer van toen zit er terug in. Misschien had Leo toch maar beter het verhaal in meerdere delen geschreven met wat meer ruimte om de lezer om zich meer in het verhaal te kunnen inleven en zo meer de lezer te raken.
Maar goed we zijn met deze terug wat in de bijzondere werelden van Aldebaran gedompeld en we kijken toch uit naar het tweede deel en slot die ons hopelijk zal verrassen..
Geplaatst op 06/03/2022 Citeren
Avatar
Filip Troch
Geplaatst op 06/03/2022