www.jeugdtijdschrift.nl

www.jeugdtijdschrift.nl brengt van méér dan 200 jeugdtijdschriften gedigitaliseerde nummers uit met in totaal zo'n 5000 pagina's aan tekst en tekeningen. De range loopt vanaf het Hollandsch Penningmagazijn voor de Jeugd (1830) tot de heruitgave van de Eppo in 2009. Er staat hierboven "jeugdtijdschriften", daaronder stripbladen (zoals Robbedoes), maar óók niet-stripbladen. De toegang tot de site is gratis en U wordt niet lastig gevallen met reclame voor mobieltjes, slanker makende frites-sausen of gegarandeerd niet-dóórlekkende tampons.

Omdat wij geen enkele vorm van subsidie ontvangen en evenmin reclame-gelden hebben wij jarenlang de lezers verzocht een vrijwillige bijdrage te storten, omdat wij toch onkosten hebben. Dat heeft geresulteerd in welgeteld één bezoeker, die 10 Euro heeft gestort.
Daarom is er sinds juni 2010 een tweede website door ons geopend op www.jeugdtijdschrift.com, waarop U moet inloggen en waarbij U een wachtwoord nodig heeft, waarvoor U een kleine bijdrage dient te betalen ter bestrijding van de ONKOSTEN, wat ongeveer overéén zal komen met drie bier in een taveerne (mits ge geen trappist of iets dergelijks bestelt).
Dat is dus in onze ogen nog geen harde commercie, zoals U die op een poker- of sexsite zult aantreffen.
In ruil daarvoor krijgt U toegang tot duizenden pagina's extra jeugdliteratuur, waaronder ook vele stripbladen en zeldzame éénmalige uitgaven.
Linken:
www.jeugdtijdschrift.nl (gratis)
www.jeugdtijdschrift.com (niet helemaal gratis)
Registreren voor de com-site: http://www.jeugdtijdschrift.com/registratie/register.php

Peter Nugter (beheerder)
Geplaatst op 10/08/2010 Citeren
Avatar
jeugdtijdschrift
Geplaatst op 10/08/2010