stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. Daarom vragen wij u vriendelijk uw ad blocker uit te schakelen op deze site. Bedankt voor uw steun.

Nieuws

Persbericht: Alexis Dragonetti (ceo van Ballon Media) nieuwe voorzitter van algemene boekenuitgevers (GAU)


''ANTWERPEN, 28 juni 2017 - De Raad van Bestuur van GAU (Groep Algemene Uitgevers) verkoos Alexis Dragonetti, ceo van Ballon Media, unaniem tot nieuwe voorzitter. Alexis volgt Rudy Vanschoonbeek op, die zich na 12 jaar voorzitterschap wil toeleggen op zijn mandaat bij de Europese Uitgeversvereniging (FEP, Federation of European Publishers), waar hij vanaf juni 2018 het voorzitterschap waarneemt.

“De aanstelling als GAU-voorzitter is niet alleen een persoonlijke eer”, aldus Dragonetti. ”Ik beschouw het ook als een erkenning van de tomeloze inzet van alle mensen binnen Ballon Media. Het toont aan dat we uitgegroeid zijn tot een relevante speler in de Nederlandstalige uitgeefwereld en dat strips en kinderboeken ondertussen volwaardig erkend worden. Verder wil ik Rudy bedanken voor zijn lang en geduldig werk als voorzitter. De lijst met wat hij realiseerde is lang maar als ik er iets moet uitpikken dan is het wel de recente omvorming van Boek.be. Die is zeer substantieel en ook dankzij zijn inzet tot stand gekomen.”

------------------

Voor ons is het nog even afwachten voor we weten wat dit voor de Nederlandse stripwereld zal betekenen.

witam