stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. Daarom vragen wij u vriendelijk uw ad blocker uit te schakelen op deze site. Bedankt voor uw steun.

Sitenieuws

Problemen met covers
Geplaatst op 25/03/2017 door Veter

Er lijkt een probleem te zijn met de covers.
Bij het toevoegen van strips en het vervangen van reeds aanwezige covers, worden die nieuwe waarschijnlijk niet opgeslagen.
Voor het ogenblik kunnen er dus beter geen covers meer vervangen of toegevoegd worden.
Met excuses voor het ongemak.
Tonen - Meer lezen

ISBN verdwijnt bij aanpassingen aan strips
Geplaatst op 08/03/2017 door Chris Van de Meerssche

Er is momenteel een probleem met de aanpassingen van strips. Telkens als iemand om het even welk veld aanpast, bijvoorbeeld de titel, of de kleur, verdwijnt het ISBN.Dit is niet het geval bij covers, aangezien de upload daarvan losstaat van het aanpassingsformulier.De moderatoren krijgen de - onbedoelde - verwijdering van dat ISBN te zien als wijziging. Wij verwerpen deze wijziging omdat het IS...
Tonen - Meer lezen

Registreren kan opnieuw
Geplaatst op 06/02/2017 door Surya

Er was recent een probleem opgedoken waardoor registreren op sommige browsers niet mogelijk was. Dit probleem is nu verholpen. Onze excuses voor het ongemak.
Tonen - Meer lezen

Zoeken op mobiele toestellen
Geplaatst op 22/01/2017 door Surya

De zoekfunctie werkte op de mobiele versie van de site niet op alle paginas. Dit probleem is nu verholpen.
Tonen - Meer lezen

HTTPS
Geplaatst op 22/01/2017 door Surya

stripinfo.be is overgeschakeld op het HTTPS protocol. Dit wil zeggen dat logininformatie nu over een versleutelde verbinding verloopt. Daardoor is de kans dat je paswoorden of account op deze site gehacked worden nu kleiner.

Mocht iemand gerelateerde problemen ontdekken, dan horen we dat graag hier.
Tonen - Meer lezen

200000
Geplaatst op 07/01/2017 door woelfie

We hebben het jaar-einde net niet gehaald, maar ondertussen kunnen we trots melden dat we de 200.000 strips gepasseerd zijn.
Proficiat aan iedereen die heeft meegeholpen aan deze mijlpaal.

We zitten trouwens ook niet ver af van de 300.000 uitgaves, dus kunnen we binnen een paar dagen nog eens vieren.
Tonen - Meer lezen

Recente verbeteringen aan de site
Geplaatst op 01/05/2016 door Surya

Door technische problemen was het voor ons tijdelijk niet mogelijk om verbeteringen aan de site te maken. Dit probleem is nu verholpen. Sindsdien hebben we enkele verbeteringen aan de site aangebracht:[list]Het is nu opnieuw mogelijk te registrerenNieuwe auters toevoegen gebeurt nu binnenin de huidige pagina (net als het toevoegen van reeksen en strips)Als je aangeeft dat een strip is verschene...
Tonen - Meer lezen

Registreren: momenteel niet mogelijk
Geplaatst op 22/04/2016 door Surya

Er is momenteel een probleem waardoor het niet mogelijk is om te registreren. Dit probleem zou over enkele dagen opgelost moeten zijn. Onze excuses voor het ongemak.
Tonen - Meer lezen

Toegevoegde en aangepaste strips: responsief
Geplaatst op 10/02/2016 door Surya

De pagina's met overzichten van recent toegevoegde en aangepaste strips zijn nu responsief en dus beter geschikt voor tablets en smartphones.
Tonen - Meer lezen

Nieuw: reeks status
Geplaatst op 10/02/2016 door Surya

Soms is het moeilijk om bij te houden welke reeksen lopen, stopgezet of afgerond zijn. Daarom kan deze info nu op stripinfo.be gevonden worden. Uiteraard is het onmogelijk om al deze info zelf in te geven, dus jouw input is meer dan welkom.Uiteraard houden we de status bij per taal. Misschien is een vertaling nog lopende, maar de reeks in de originele taal reeds afgerond?Je kan de status van ee...
Tonen - Meer lezen