stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Quinn Novak crowdfunding


Ik kom even mijn crowdfunding hier pluggen.
https://www.quinnnovak.com/ bezoeken zou ik zeggen.

We zijn trots u ons volgende stripalbum, dat komende lente wordt gelanceerd, in primeur te mogen voorstellen:

Quinn Novak - De Maankoning

Er was eens... Quinn Novak, een jonge fotograaf, geboren voor het avontuur... Op een dag wordt hij willens nillens meegesleept in een spannende race tegen de klok. Stap mee in de wereld van Quinn Novak, waar geschiedenis en legende versmelten. Stap mee in het avontuur en ontrafel een van de grootste geheimen ooit...

Dit album is van de hand van tekenaar Patrick Van Oppen (pseudoniem: Vanon) en auteur James Vandermeersch (pseudoniem: James).

Dit veelbelovende album krijgt alvast een vervolg en er zijn meerdere delen in voorbereiding!
 
Wenst u dit album als eerste te lezen?

Vanaf 30 oktober lanceert ABA Academy een crowdfundingcampagne op de website Voor De Kunst voor de Nederlandstalige uitgave.  https://www.voordekunst.nl/projecten/11239-quinn-novak-de-maankoning-1

En U kunt ons helpen door ons te volgen en de berichten van onze facebook-pagina https://www.facebook.com/ArtisticBoosterAcademy te liken en te delen.

Met Uw financiële bijdrage sleept u unieke counterparts in de wacht (van ex-librissen tot een rol in het volgende album). Vanaf 30 oktober vindt U alle details op onze pagina.


Dankzij jullie wordt dit avontuur mogelijk!
Alvast bedankt!


Met vriendelijke groeten

Het Quinn Novak-team

PS: er is ook een Franstalige crowdfunding voor dit eerste album: https://fr.ulule.com/quinn-novak-1-le-roi-lune/

Patrick VAN OppeN