stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. Daarom vragen wij u vriendelijk uw ad blocker uit te schakelen op deze site. Bedankt voor uw steun.

Recensie

Bleach 18 Deel 18


Ichigo heeft eindelijk Rukia bereikt. Maar goed ook, want haar executie was al begonnen. Ichigo doet meer dan alleen de executie voorkomen: hij vernietigt het schavot waar ze op lag, wat eigenlijk niet mogelijk kan zijn. Direct daarna blijkt dat niet alle leden van de Soul Society aan hetzelfde zeel trekken: een factie zet zich af tegen de opperbevelhebber, maar die kan dat natuurlijk niet laten gebeuren.

Buiten het voorgaande gebeurt er bitter weinig in dit deel. De executie van Rukia is wel voorkomen, maar ontsnappen zonder te vechten zit er niet in. In dit deel worden er 3 gevechten voorbereid, maar die zijn dus voor de komende afleveringen.

Is dit deel dan boeiend? Ik heb het in nog geen twintig minuten afgehaspeld. Maar ondanks dat blijft de serie wel boeien. De actie is typisch shonen, maar goed in beeld gebracht en de karakters blijven geloofwaardig.
Het feit dat de serie in Japan al aan haar 53e tankobon zit, bewijst dat ze nog steeds populair is, en dat Tite Kubo nog heel wat voor ons in petto heeft. Laat maar komen.Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.