stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

Kathy's kat 3 Deel 3


Je hebt kattenmensen en hondenmensen. De ene omdat een kat een onafhankelijk en vrij dier is, de andere omdat een hond trouw en aanhankelijk is. Kathy is, tot het tegendeel bewezen is, een 100% kattenmeisje. Ze deelt al haar avonturen, geheimpjes en dies meer met haar lievelingskater Sushi.

Sushi is dan weer de typische, arrogante kat zoals in elk van die specimen wel wat van terug te vinden is. Bazig, altijd gelijk hebben, aardig als ze iets nodig hebben, hun terrein afbakenen tot elke prijs,... En dit gemengd met de humor van scenaristen Czenova en Richez, die het door de Egyptenaren aanbeden dier perfect aanvoelen, geeft dus een leuke mix van herkenbare feiten en weinig geloofwaardige kattige handelingen.

Om kort te zijn: 'Kathy's kat' is en blijft een leuk stripje voor jong en oud.
Ik vermoed dat na het lezen van dit album wel eens de één of andere dreumes zijn papa en/of mama de oren van het hoofd zal zagen om een soortgelijk exemplaar aan te schaffen.

Graag een voorproefje (weliswaar in het Frans)?

http://www.journaldemickey.com/var/mickey/storage/images/zapactu/toutes-les-zapactu/lecture/une-planche-du-tome-3-de-cath-son-chat3/une-planche-du-tome-3-de-cath-son-chat/670283-1-fre-FR/Une-planche-du-tome-3-de-Cath-son-chat_reference.jpg


Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.