stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

Vertongen en Co 12 De heer van Castelroc


Wat de muizen doen als de kat van huis is weet éénieder.
Wat Marcske en Paulien doen wanneer Bieke weer eens van huis is ligt in dezelfde lijn...

In dit verhaal worden vader en dochter door Oma Boma en Balthazar meegenomen naar Castelroc, een domein waar men leeft volgens de middeleeuwse traditie. Iedere deelnemer aan dit experiment vervult een bepaalde rol en het zal niemand verbazen dat we er inspecteur Porei ontmoeten als hoofd van de wacht van de baron.

Het hoogtepunt van het middeleeuwse leven dient een heus riddertornooi te worden. Marc dient hiervoor getransformeerd te worden van hofnar tot zwarte ridder. Maar het tornooi heeft eigenlijk een ander doel en de bedoelingen van de neomiddeleeuwers zijn niet altijd even eerbaar.

De humor is eenvoudig en vaak ook voorspelbaar, maar het blijft een vermakelijk verhaal voor de jongere striplezers.Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.