stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

Kathy's kat 4 Deel 4


Er zijn zo van die momenten in je leven dat je ineens beseft hoe stom hetgeen was, wat je gedaan hebt. Een voorbeeld hiervan is wanneer je met veel plezier met je kat het spelletje ‘pak de koord’ speelt. Allemaal zeer leuk en beiden, kat en mens, kunnen zich zo eens uitleven.. tot het moment dat je je realiseert dat je de bol wol hebt laten liggen op de bovenkant van je zetel en de kat nog steeds aan het spelen is met het koord dat langs de achterkant naar beneden bengelt. De klauwen zijn zeer goed in het vernielen van leder.

Zulke anekdotes kent wel elke katliefhebber en zulke verhalen vind je terug in Kathy’s kat. Met andere woorden er zit best wel wat herkenbaars tussen. Maar Sushi, de kat, is niet de enige die af en toe alle aandacht trekt, ook Kathy, de dochter deze huizes, speelt af en toe de hoofdrol. De drama van het verhuizen (ook al is het maar een paar huizen verder) wordt zo geweldig weergegeven en was een goede aanleiding om de confrontatie van het onbekende van een nieuw huis en een nieuwsgierige kat weer te geven. De verschillende gags slaan de nagel dikwijls op de kop en deze herkenning maakt het juist zo amusant.

Dit is een strip voor de jongere generatie en de inkleuring toont dat ook: jong en opgewekt. Ook het dynamisme en de bijna liquide lichaamshoudingen van vooral de kat sluiten hier bij aan.

In het kort: prima gags voor de kleine katliefhebberDit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.