stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

Angry Birds (Ballon) 4 De lokvogel


Iedereen die al enkele jaren op deze planeet vertoefd moet op een of andere manier al in contact zijn gekomen met de angry birds, is het niet als verslavend spelletje op je smartphone dan is het wel met een van de vele vormen van merchandising van die boze vogels. Zo is er ook een stripreeks ontstaan die verteld over de strijd tussen de boze vogels en de piggies die eieren proberen te stelen.

Deze reeks is al aan haar vierde deeltje toe en bestaat uit een samenraapsel van grappen en grappige kortverhalen.
De titel van dit boek verwijst naar een verhaaltje waarbij de piggies hun eigen paard van Troje variant uitproberen om eieren te roven , maar natuurlijk breekt dit hen weer zuur op!
Daarnaast presenteren de piggies ook hun versie van de drie musketiers, en proberen ze de birds te verschalken als ze eieren kunnen llaten groeien uit zaadjes, en manipuleren ze een storm. Natuurlijk draait het altijd slecht uit voor de piggies.

De grappen en verhaaltjes worden gekruid met taalgrapjes, maar dan op het niveau van een achtjarige, wat duidelijk het doelpubliek is van deze reeks. Mijn neefjes swipen er op los om de piggies te bekogelen met angry birds, dus dit zal er bij in ook zeker in gaan als zoete koek.Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.