Recensie

Team Lou 3 't Sluberke


't Sluberke is de naam van het eethuis van de grootouders van Olivia. Wanneer 't Sluberke af te rekenen krijgt met de jaloerse Italiaanse restauranthouder uit de buurt en daarenboven een team reporters neer komt strijken om een verslag te maken over het eethuis hebben de leden van Team Lou alle hens aan dek nodig om alles in goede banen te leiden.

In dit derde album dat Sylvia Tops maakte over Team Lou is dat de vrij magere verhaallijn. Om toch maar aan een volledig album te geraken grijpt youngster Sylvia naar allerlei trucjes. Zo wordt een dubbele pagina uitgetrokken om oma te laten telefoneren met Olivia. Althans, die dubbele pagina is nodig vooraleer er écht iets gezegd wordt.

Of nog, een ellenlange discussie over wie boodschappen moest doen.

Het lijken 2 voorbeelden om aan het benodigde aantal pagina's te geraken.

Ook grafisch is dit album minder goed dat het vorige. Perspectieven kloppen soms niet helemaal. Close ups zijn dan wel vaak ok.

Desondanks voel je ook nu weer dat Sylvia Tops best wel talent heeft voor het lichtere genre. We mogen ook niet vergeten dat Sylvia deze albums al op zeer jonge leeftijd tekende! Laten we haar het voordeel van de jeugd gunnen en dit als een leerproces zien. En hopen dat het niveau van het vorige album weer wordt gehaald!Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.