stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

ApocalypseMania 1 De kleuren van het spectrum


Als een strip waardig is om gelezen te hebben, betekent dat dat er op geen enkel ogenblik een verveling of een aarzeling plaatsvond.
De kleuren van het spectrum was zo'n strip.
Vernieuwend, beklijvend en vooral gedurfd!
Het idee om een soort buitenaardse wezens op de aarde te laten afstormen was natuurlijk geen nieuw idee maar vooral de uitwerking was prima! Het sterkste punt van de strip is vooral dat je meteen wordt meegesleurd in het verhaal! Bij de flashback in het begin stel je meteen een aantal vragen en dat maakt het juist zo interessant om voort te lezen! De combinatie van dit en de mooie tekenstijl maakt het een uitstekende strip! Ook humor is in het verhaal gestopt! De quote van Jacob Kandahar, de slimste mens op aarde en meteen de hoofdpersoon van de reeks, zal nog lang in mijn geheugen dwalen. Wanneer hij één van de lichtstralen waarneemt zegt hij: "Dit is een vergelijking van de duizendste graad, onoplosbaar!"
Het is gewoon een aanrader! Als je een stripfanaat bent, koop deze dan zo snel mogelijk en steek hem bij je collectie! Ik zie ernaar uit om de volgende episodes te lezen!
Groet!Dit is een recensie van een gebruiker.