stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

Vertongen en Co 16 De verdwijning van oma Boma


Wanneer Bieke achter Marske zijn vodden zit en hem aanspoort een serieuzere job te zoeken, en Fernand met verdachte verdwijningen van zijn felbegeerde pronkstukken te kampen heeft, ziet Paulientje dé oplossing: Mark wordt privé-detective!

Uitgedost op een Sherlock Holmes-manier wordt zijn eerste zaak de verdwijning van Balthazar, de hond van Oma Boma. Het blijkt echter dat Balthazar niet was wat enkele ongure elementen op het oog hadden.

Als Oma Boma naar de ontvoerders van Balthazar trekt heeft Pauline al snel door hoe de vork aan de steel ligt en tegen dat Inspecteur Porei zich met de ontknoping gaat bemoeien blijkt dat de opdrachtgever geen onbekende is.

Voor vooral jongere lezers staat dit nieuwe verhaal weer garant voor een half uurtje leesplezier.

Benieuwd of het aantal herdrukken van de Kampioenenstripreeksen ooit in de buurt zal komen van de heruitzendingen op VRT...Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.