stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

BFF's 2 Wie is de allerbeste?


Er was eens een tijd, niet eens zo lang geleden, dat je vriendschap sloot op een speelplaats, een sportvereniging, een café of dancing of gewoon met mensen in de buurt. Je mocht weliswaar niet beschaamd zijn om het eerste woord te richten tot een medemens en soms moest je sterk in je schoenen staan.

Maar tegenwoordig gaat dit net even anders. Internet en social media zijn daar niet vreemd aan. 100 vrienden op facebook is een minimum, met 300 behoor je tot de gegoede digitale burgerij. Bff's (of voor de leken onder ons Best Friend Forever) speelt zich af in het heden. Bff's kennen elkaar door en door. Geen geheim blijft voor hen verborgen. Zit je in nood dan staan ze op de eerste rij om je te helpen. Meningsverschillen worden uitgesproken, ruzie duurt nooit meer dan 65 tekens op de smartphone.

Het tweede deel van deze reeks is dus uitermate geschikt voor de tieners onder ons die zich goed voelen met deze virtuele geborgenheid De grappen blijven beperkt tot één pagina en handelen steeds over soortgelijke problemen, ttz de typische tienerpoblemen. Ik wil het aanmaken met deze of gene bink, is mijn gat niet te dik in deze rok, welke make-up doe ik vanavond aan, ....

Net als bij Flip (zie mijn vorige recensie) is dit verhaal, deze gags te smaken voor ieder onder ons maar voor de tieners is dit herkenbaar voer. Grappig bijwijlen, hilarisch soms (zit zelf met zo een dochter op mijn kot) maar gedurende de 48 pagina's zeker goed te smaken.Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.