Recensie

Angry Birds Movie Comics 2 Nooit eens rust ...


Angry Birds is een van oorsprong Fins computerspelletje dat waanzinnig populair is bij de jeugd. Naast de verschillende elektronische mogelijkheden om van deze plezante vogels te genieten bestaat er ook de mogelijkheid om ze op het grote en kleine scherm te zien. Comics konden dan natuurlijk niet achterblijven.

In Nooit eens rust..., het tweede album in de serie Movie Comics, krijgen we allemaal korte grappige verhaaltjes. Centraal staat meestal Red of Stella. Of samen, als ze weer eens proberen te daten.

Dat Red een echte pechvogel is blijkt wel uit de verhaaltjes waarin hij schittert.

Deze strips mikken op het jonge publiek. De verhalen zijn eenvoudig gehouden met de nodige humor. Ook de tekeningen zijn eenvoudig, niet te druk en makkelijk herkenbaar voor het doelpubliek. Vermoedelijk zullen ook de allerkleinsten die nog niet vlot kunnen lezen al wel eens naar een dergelijk album grijpen, omdat de figuurtjes hen aanspreken.Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.