stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

Anders (Suvaal) 3 Eén tweeling


Lucy en Lucas en ... Lucy en Lucas ... ja, er zijn er twee van elk. Met één klein verschil: het ene paar ziet er redelijk monsterachtig uit en het andere paar eerder menselijk. Maar het menselijk duo zit wel in een wereld waar iedereen er als een monster uitziet en het andere paar dan weer gewoon op aarde, bij een gewone familie. Bij geen van de twee duo's verloopt het leven vlekkeloos. Het monsterlijk paar is iets te hardhandig, terwijl het andere duo net iets te weinig van dat alles bezit. Maar het menselijk tweetal ontdekt dat ze niet echt van die wereld zijn en proberen te ontsnappen en een weg terug te vinden naar de aarde. Of hun dat lukt.. tja, in een monsterlijke wereld moet je echt wel je mannetje kunnen staan.

Dit verhaal is een combinatie van een speurneus-opdracht, een avontuur op een vreemde wereld en familiale relaties. En dat laatste zal zeker voor iedereen wel eens een gevoel van herkenning oproepen. Dit is familie in zijn grote en kleine kantjes, bekend terrein dus.

De tekenstijl is lichtjes manga-stijl met andere woorden overdreven gezichtsuitdrukkingen en lichaamshoudingen gecombineerd met een dynamische manier van beweging weergeven. Ook de inkleuring is eerder naar de jongeren onder ons gericht: heldere en vrolijke kleuren.

In het kort: gericht naar en geschikt voor de tienersDit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.