stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. Daarom vragen wij u vriendelijk uw ad blocker uit te schakelen op deze site. Bedankt voor uw steun.

Recensie

Barbara Wolf 1 Moord zonder motief


Frankrijk, Saint-Malo.
Nadat ontvoerders Barbara's beste vriendin vermoord hebben ontstaat er verwarring rond het waarom van deze ogenschijnlijke nutteloze daad. Samen met de plaatselijke politie zoekt Barbara naar de daders. Ze komen terecht in een ware nachtmerrie. Het lijk verdwijnt spoorloos, Barbara wordt ook bijna vermoord. Barabara's huis wordt in brand gestoken, de moordenaars worden dood teruggevonden. En toch is deze zaak nog niet opgelost.
Wie is eigenlijk die Barbara?
Het eerste stripverhaal van het duo Maingoval en Marivain is een schot in de roos. De tekenstijl is een beetje apart, maar laat je toch inleven in de
gebeurtenissen. Je wordt onmiddelijk meegesleept door het verhaal. Het feit dat de tekstballonnen goed gevuld zijn is zeker geen storend element.
Voor wie houdt van inspecteur Maigret is dit zeker een aanrader en vooor de anderen is het een spannende strip die je zeker zal boeien.
Het resultaat van hun eerste samenwerking smaakt naar meer.Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.