stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

Vertongen en Co 19 De schaduw van Fantomark


We kunnen Vertongen & Co beschouwen als een afkooksel van F.C. De Kampioenen, maar daar doen we naar mijn gevoel deze reeks weinig eer aan. De tekeningen zijn verzorgd, personages voldoende uitgewerkt en we kunnen aan de grimassen zien in welke situatie men zich bevindt. Wat het scenario betreft weet ik niet waar ze de mosterd blijven halen, maar het is telkens weer zeer geschikt voor het doelpubliek. En als ik eerlijk mag zijn, mogen ze ondergetekende daar nog steeds bij rekenen.
Het verhaal. Doordat de gemeentelijke bibliotheek karrenvrachten boeken heeft gedumpt bij Fernand, kan hij niet over of door van de stapels boeken. Dus heeft hij er niks anders op gevonden dan alweer te profiteren van de goedheid van Markske om deze te netjes in de rekken te plaatsen. Na een discussie over hoe ze te rangschikken, vindt Markske een mysterieus boek over de avonturen van Fantomark, de gemaskerde wreker. Wie wil weten hoe het avontuur eindigt zal het spannende verhaal moeten lezen.
http://i469.photobucket.com/albums/rr59/Stripofiel/PhotoScan 2_zpsio83gmmv.jpg
Laat ik besluiten dat dit deel alweer vermakelijk was en alvast uitkijk naar het volgende album.Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.