stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. Daarom vragen wij u vriendelijk uw ad blocker uit te schakelen op deze site. Bedankt voor uw steun.

Recensie

Alban 3 O Sancta Simplicitas!


Alban, Laius en Orpheon zijn eindelijk aangekomen bij hun doel: de woonst van bisschop Renaud. Aldaar moeten ze de heilige lijkwade halen. Helaas blijkt niet alles er te verlopen zoals gepland. Het is er nogal leeg en overal zijn vallen gespannen...

Dieter is weer goed op dreef met een scenario met veel afwisseling en absurde situaties. En dat vinden we helemaal niet erg. Waar het verhaal van het vorige deel iets minder was - als je het gewoon zou overslaan, zou je nog even goed het verhaal kunnen volgen - gebeuren er in dit deel al iets meer noemenswaardige incidenten, die we hier uiteraard niet gaan vernoemen.
Het tekenwerk van Fourquemin kennen we ondertussen al en stelt nergens teleur. Al begint wel op te vallen dat hij graag grote handen tekent...
Zondermeer een geslaagd album in deze leuke reeks.Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.