stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

All-New X-Men (Standaard) 9 Deel 9


De missie begint zo simpel, verdacht simpel. Er is een mutant in de problemen en de X-men gaan hem helpen. Klinkt bekend in de oren. Alleen zitten we in een complexe wereld waarbij weinig blijkt te zijn wat het oorspronkelijk was. De oorspronkelijke, jonge X-men zijn naar de groep van Cyclops gegaan en zij gaan nu op reddingstocht. Hoe vreemd kan het worden? Echter de mensheid maakt jacht op de mutanten en diegene die ze willen redden, heeft een fanatieke groep achter zich.

Ook de mutant zelf zit niet echt te wachten op redding, wat wellicht niet helemaal mag verbazen gelet op de connectie van deze mutant met Wolverine. Het wordt steeds leuker met de varianten op oude bekenden.. Benieuwd wat deze Wolverine, genaamd X-23, zal bijbrengen in volgende delen. Echter het verhaal op zich kent in dit deel niet zo heel veel vooruitgang.

Dit is een deel waarbij actie en gevechten de hoofdmoot vormen.. dit betekent een hoop mutanten-krachten en in dit geval de nodige technologie om dat aan te kunnen vanuit de fanatiekelingen.. wel toch om het even uit te houden, maar dan begint het nog maar.

In het kort: een tussen-deel (maar jammer genoeg is dit het laatste deel dat de uitgeverij gaat uitbrengen)Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.