stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

De Rode Ridder 256 Het offer


De nieuwe rode ridder is gearriveerd. Het loopt nu allemaal lekker vlot en oogt natuurlijk. Het klopt, qua ritme en balans.. ja, dit is wat ik verwacht van een Rode Ridder. Je hoort het al, dit deel heeft me helemaal over de streep getrokken en ik ben nu hevige voorstander van de nieuwe wind. Laat deze knorrige Johan maar los, i love it.

In ieder geval, Allis en Johan zijn aanbeland in een ogenschijnlijk verlaten kasteel. Johan gaat verder op onderzoek en vraagt aan Allis om op hem te wachten. Dan blijkt het kasteel helemaal niet zo verlaten te zijn en lijken alle nachtmerries van Allis uit te komen. Ze had al niet veel vertrouwen in Johan, maar nu wordt het helemaal de grond in geboord. Echter Johan zou de Rode Ridder niet zijn als.... Ja, je weet al wat er gaat volgen.

Zoals gezegd een nieuwe Rode Ridder en dat niet alleen qua verhaalstijl en karaktertrekken, ook de tekenstijl is vernieuwd. Onze ridder ziet er anders uit, maar de blauwe ogen, blonde haren en rode uitrusting zijn nog steeds aanwezig en stralen familiariteit uit. Anders maar niet te.

In het kort: doe zo voort!Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.