stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

7.33/10
6 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking
Scenario Henk Kuijpers
Tekeningen Henk Kuijpers
Uitgever(s) Franka
Collectie Kill them Pirates Edition
Jaar 2000
Pagina's 33
ISBN 9076706042
Kaft Hardcover Luxe
  Kleur
Taal Nederlands
Oplage 1000 exemplaren

Opmerking uitgave

- genummerd en gesigneerd
- linnen rug
- met gesigneerde ex-libris

Opmerking inhoud

Het boek 'Overschakelen' geeft een overzicht van alle aanpassingen die soms nodig of handig zijn als verhalen als weekfeuilleton verteld worden, zoals Franka in het Veronica Blad. Voor zo'n blad werden speciale schakelpagina's getekend die soepel een vorig einde verbinden met het daaropvolgende begin van een nieuw verhaal. In dit boek staan in totaal 10 van die platen : 'Eerlijke Eddy' , 'Tussenspel' , 'Stranddroom' , 'Het Laura Lava verhaal' en 'New York Story' , hier voor het eerst buiten de weekbladen in kleur. En op 13 pagina's is te zien hoe het zeefdrukverhaal 'Cadillac Club' in weekafleveringen werd verteld : in full-color in plaats van in het beperkte aantal zeefdruktinten van de originele zeefdruk grafiek.

Nieuwe montage, nieuwe tekst, uiteraard nieuwe inkleuringen en een flinke uitbreiding : in totaal 11 nieuwe illustraties !

Deze strip in uw collectie:
In bezit
Gelezen
In verlanglijst