stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. Daarom vragen wij u vriendelijk uw ad blocker uit te schakelen op deze site. Bedankt voor uw steun.

Roodmasker

7.98/10 #2093
11 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking

De inhoud van deze strip wordt gebundeld in volgende strips:

INT 3 Episode 3
Scenario Patrick Cothias
Tekeningen Marco Venanzi
Kleuren Karine Huron
Uitgever(s) Glénat
Jaar 2004
Pagina's 48
ISBN 9069692716
Barcode 9789069692715
Kaft Softcover
  Kleur
Taal Nederlands

Covertekst

In de nacht van 13 op 14 januari bevalt Ariane de Troïl in een herberg in de wijk Saint-Jacques van een jongen, een bastaardzoon van koning Lodewijk XIII. Maar de pasgeborene heeft nog maar nauwelijks zijn eerste kreetje geslaakt of gewapende mannen rukken hem uit de armen van zijn moeder... Na de moord op haar broer, de zelfmoord van haar vader en de ontvoering van haar kind maakt Ariane zich op om opnieuw het roemruchte "rode masker" op te zetten. Ze is zo vastbesloten haar zoon tot elke prijs terug te vinden dat de heimelijke geboorte al weldra uitgroeit tot een zaak van staatsbelang...
Met de moed der wanhoop zal Ariane de Troïl zich onder het volk van de schaduw mengen en de wereld van de verschoppelingen betreden. Ze zal meedoen aan een uiterst merkwaardig spel, waar alleen de dappersten heelhuids van afkomen.
De grote sarabande van de Zeven Levens van de Sperwer, ademloos gevolgd door duizenden lezers, krijgt een meeslepend vervolg in dit laatste deel van Roodmasker.

Deze strip in uw collectie:
In bezit
Gelezen
In verlanglijst