stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

De buitengewone reis

9.42/10
9 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking

De inhoud van deze strip wordt gebundeld in volgende strips:

Scenario Denis-Pierre Filippi
Tekeningen Silvio Camboni
Kleuren Yvan Gaspard
Vertaling Mariëlla Manfré
Uitgever(s) Dark Dragon Books
Jaar 2019
Pagina's 48
ISBN 9789463731454
Barcode 9789463731454
Kaft Softcover
  Kleur
Taal Nederlands

Covertekst

Groot-Brittannië, 1927.
Emilio en Naomi zijn neef en nicht uit een rijke familie en hebben het grootste deel van hun jeugd doorgebracht op een kostschool ver van hun ouders! Uiteindelijk zijn ze gewend geraakt aan dit onafhankelijke leven, ver van het oorlogsgeraas. De hoogbegaafde kinderen hebben hun eigen wereld geschapen in hun boomhut, hun toevluchtsoord, waar ze expop te halen. Het huis is betoverend! Er zijn allemaal kamers die vol staan met creaties van Emilio's vader, die zelf overigens vreemd genoeg nergens te vinden is!
Is er misschien een verband tussen zijn verdwijning en de machine die hij aan het maken was voor de Jules Verne-wedstrijd? Of heeft het iets te maken met die vreemde derde macht en zijn ongelooflijke robots die paniek veroorzaken op het slagveld? Eén ding is zeker: om erachter te komen, zullen Naomi en Emilio en buitengewone reis moeten maken!

Deze strip in uw collectie:
In bezit
Gelezen
In verlanglijst