stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

7.67/10
6 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking

De inhoud van deze strip wordt gebundeld in volgende strips:

Scenario Jean-David Morvan
Tekeningen Philippe Buchet
Kleuren Philippe Buchet
Uitgever(s) Arboris
Jaar 2021
Pagina's 48
ISBN 9789034307811
Barcode 9789034307811
Kaft Softcover
  Kleur
Taal Nederlands

Covertekst

Nävis is gerehabiliteerd en de Grote Raad heeft haar weer haar oude baan als speciale agent aangeboden, maar ze is de corruptie in hogere kringen zó zat dat ze ervoor kiest door te gaan met het als goedbetaalde huurling uitvoeren van allerhande klusjes. Ze neemt het aanbod aan van een miljardair die zegt iemand te zoeken die de gevaarlijke diersoorten op een door hem gekochte asteroïde kan vangen, waar hij een buitenhuis wil bouwen. De taak blijkt echter niet meer dan een test te zijn en ze ontdekt dat er een gemeen addertje onder het gras zit.
Aan de andere kant van de Melkweg is de onbekende beschermeling van de door Nävis geobsedeerde Enshu Atsukau op een ijzige planeet op jacht naar de zes resterende leden van het Yiarhu-KaH moordenaarsras, die het volk van Atsukau bijna geheel hebben uitgeroeid. Atsukau is de enige die weet welk verband er bestaat tussen de onbekende en Nävis... maar dat zal snel gaan veranderen!

Deze strip in uw collectie:
In bezit
Gelezen
In verlanglijst