stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. Daarom vragen wij u vriendelijk uw ad blocker uit te schakelen op deze site. Bedankt voor uw steun.

Aria

6.68/10
10 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking
Scenario Michel Weyland
Tekeningen Michel Weyland
Kleuren Nadine Weyland
Uitgever(s) Le Lombard
Jaar 2019
Pagina's 48
ISBN 9789031437375
Barcode 9789031437375
Kaft Softcover
  Kleur
Taal Nederlands

Covertekst

Aan haar verschrikkelijke avontuur in de giftige mijn is gelukkig een einde gekomen. Aria wil graag even rust, want de mijn was verantwoordelijke voor vreemde dromen en waanbeelden. De meesten die er werkten, kwamen daardoor vaak na een lange lijdensweg aan hun einde. Aria kon vijf dagen eerder aan de duivelstoorn ontsnappen, maar heeft sindsdien last van een verontrustende hoest. Omdat ze ook nog steeds in de greep is van die vreemde en angstaanjagende waanbeelden, besluit ze zichzelf te beschermen met het medaillon van haar moeder. Daarop begint een race tegen de tijd. Ondergedompeld in een parallelle en erg verwarrende wereld, zal ze proberen een remedie te vinden tegen het kwaad dat ook voor haar het einde kan betekenen. In werkelijkheid zijn Fieber en Sacham op zoek naar genezers die haar kunnen helpen...
In dit 39ste deel wordt Aria geconfronteerd met een zeer actueel probleem: de berg afval in onze wereld die voortdurend groter wordt.

Deze strip in uw collectie:
In bezit
Gelezen
In verlanglijst