stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

De buitengewone reis

9.08/10
10 stemmen Enkel strips met minimaal 10 stemmen krijgen een rangschikking

De inhoud van deze strip wordt gebundeld in volgende strips:

Scenario Denis-Pierre Filippi
Tekeningen Silvio Camboni
Uitgever(s) Dark Dragon Books
Jaar 2019
Pagina's 56
ISBN 9789463732192
Barcode 9789463732192
Kaft Softcover
  Kleur
Taal Nederlands

Covertekst

Groot-Brittannië, 1927.
Na heel wat jaren in een kostschool ver van hun familie zijn Emilio en Naomi weer thuisgekomen in het familielandhuis waar ze te horen krijgen dat de vader van Emilio, Alexander, is verdwenen. Om hem terug te vinden hebben ze, geholpen door Amelia en Terence, zijn prototype nagebouwd en zich onder zijn naam ingeschreven voor de Jules Verne-wedstrijd.
Aan boord van de trans-Atlantische reis die ze naar New York brengt waar de wedstrijd van start zal gaan, blijkt het een veelbewogen oversteek te worden. Met de dreiging van de derde spil, de wereldoorlog die steeds heftiger wordt en de onbetrouwbare deelnemers krijgen onze vrienden het nog druk. Ondanks alles zijn ze vastbesloten om de geheimen te ontrafelen die ze op het spoor zijn. Wat ze niet weten, is dat wat ze gaan ontdekken het weinige dat ze weten op zijn kop zal zetten! Dit derde deel sluit de eerste cyclus avonturen van Emilio en Naomi af.

Deze strip in uw collectie:
In bezit
Gelezen
In verlanglijst