Agenda

2024-02-24 - 28ème Festival BD de Nandrin

Adres
Hall omnisport, espace 'Les Templiers'
Rue J. Pierco 4
4550  Villiers-le-Temple
België
Website
https://opalebd.com/festivals/details/261

Toon locatie

ICS−bestand
Telefoon
+32 4 95 70 79 81
Fax/Email
patricecrabbe@gmail.com
BD Fly organiseert op zaterdag 24 februari van 10.00 tot 18.00 uur zijn stripfestival, in samenwerking met de gemeente Nandrin (Villers-Le-Temple). Wij hebben het genoegen vele artiesten te mogen verwelkomen. Entree 4 euro. Op zondag 25 februari is er een besloten sessie voor apart ingeschreven personen, je ziet dan een apart evenement.

Waar gebeurt het: Rue J. Pierco 4, 4550 Nandrin (Villers-le-Temple) in de sporthal. Parkeren in de nabijgelegen straten.

Brice Goephert, Francis Carin, Bruno Di Sano, Charel Cambre, André Taymans, François Walthéry, Christian Verhaeghe, Maza, Jean-Pol, Bairi, Krestchan, Drazen Kovacevic, Dan Ianos Catalin, Desko, Pierrephi, Michel Constant, Lady Momochi, Bernard Cattoor, Pierre Laurantin, Yannick Thiel, Florian Galasse, Bruno Gilson, Matthieu Gauthy, Ingrid de Vuyst, Isou en misschien nog een paar andere verrassingen. We houden u op de hoogte.

Speciaal voor het festival zijn 2 portfolio's beschikbaar: 1 met 9 tekeningen, verschillende ontwerpers; 1 van maza met 12 ontwerpen. Er wordt 1 speciale champagnecapsule uitgedeeld aan de bezoekers. Voor de aanwezigen wordt ter plaatse een gratis zeefdruk uitgevoerd door Clariscreen (zolang de voorraad strekt) en wie wenst te genieten van een glaasje champagne is welkom bij Champagne Vautrain. Je kunt daar tegen een redelijke prijs een fles met het festivallabel kopen. Mogelijkheid tot het eten van een broodje en het drinken van andere dingen dan champagnebubbels.

Zie website voor activiteiten en prijzen Beursposter