stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Steun stripinfo.be

stripinfo.be is gemaakt voor en door stripliefhebbers. Daarom stellen wij alle gegevens gratis ter beschikking. Helaas is deze site in de lucht houden niet gratis.

Om de kosten betaalbaar te houden, hebben wij daarom advertenties op de site geplaatst. Zelf houden wij ook niet van advertenties natuurljk, niemand heeft die graag. Dat is dan ook de reden waarom we er slechts één per pagina hebben.

Als je echter de site wil steunen op een andere manier dan het aanvaarden van advertenties, dan kan dat. Je kan via pay-pal een gift doen. Deze is geheel vrijblijvend en geldt niet als aankoop van wat dan ook, maar als bedanking daarvoor willen wij wel iets terug doen. Voor elke geregistreerde gebruiker die een gift doet van €10 of meer, schakelen wij de advertenties voor een heel jaar uit.

Dus, als je ons werk op prijs stelt en je steentje wil bijdragen, dan kan dat, maar niemand hoeft zich verplicht te voelen!Bedankt voor jouw steun
Het stripinfo.be team