stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. Daarom vragen wij u vriendelijk uw ad blocker uit te schakelen op deze site. Bedankt voor uw steun.

Recensie

Marlysa 2 De schaduw van Dompour


Marlysa en haar vrienden hebben de overvallen van de Lots overleefd en zijn eindelijk aangekomen in Dompour, waar ze naar haar ouders zullen zoeken. Maar nauwelijks aangekomen worden ze in hun slaap alweer overvallen. Iemand heeft een grondige hekel aan hen blijkbaar.
En daarmee zijn hun problemen nog niet van de baan, want Marlysa's ouders zijn al een paar dagen verdwenen uit de stad en veel aanwijzingen zijn er niet voor handen...

Het avontuur in dit 2de deel sluit mooi aan op het vorige album. Alhoewel we nog niet veel teweten komen over waarom Marlysa absoluut dat masker wil aanhouden, krijgen we toch wel alweer een hoop aanwijzingen voorgeschoteld, alsook een flinke hoop actie. De humor is echter iets dunner gezaaid, maar een probleem mag dat niet zijn. Het verhaal loopt als een trein, en de tekeningen zijn alweer even zwierig op papier gezet als in het vorige deel.
Als Jean-Pierre Danard zit daar zeker voor iets tussen.Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.