stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

Mr. Mack 1 Doortrucken


Ik word oud.. nee, echt. Wanneer je niet meer mee bent met de lingo van de jeugd dan ben je oud en daar wordt je keihard mee geconfronteerd als je deze strip open slaat. Al op de eerste pagina wordt de huidige 'slang' uit de doeken gedaan.. man, man, man.. ik word oud.

Eén keer over die teleurstellende vaststelling ben ik dan toch maar verder gegaan met het lezen van deze strip. En ik moet het, enigszins schoorvoetend, toegeven.. het is een grappige strip. De gags zijn verzameld uit de publicaties in Zone 5300 van de laatste 10 jaar. Het hoeft geen betoog dat het hierdoor een zeer diverse samenstelling ondanks het vaste gegeven van een rondrijdende trucker. Nooit gedacht dat dat zo een startpunt kon zijn voor alle mogelijke gebeurtenissen.En ondertussen kom je heel, maar dan ook heeeeeeel, veel bekend volk tegen. Mr Mack rijdt duidelijk op de goede banen om zowat elk bekend tekenfiguurtje eens tegen het lijf te lopen. Het is dan ook extra leuk om een spelletje gezichtsherkenning te spelen.

De tekeningen zijn heerlijk overdreven, de kleuren springen van het blad.. ja de sfeer zit er goed in.

In het kort: *zucht* moet ik dat nu echt zeggen?..... Voor de jonge... euh.. van geest, bedoel ik hé.Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.