stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

Antares 1 1e Episode


genre: sciencefiction

In mijn recensie over Betelgeuze was ik bepaald niet scheutig met lof. Het is waar, in psychologisch en sociaal opzicht schiet Leo volgens mij als schrijver ernstig tekort. Ik heb nu de 1e episode van Antares achter de rug en ik kan niet anders dan Leo een pluim op de hoed steken. Hij verrast steeds weer als hij de lezer vreemde werelden toont. Vol verbazing kijk je om je heen en de nieuwe indrukken zijn soms verpletterend.

De houterige figuren met hun etalagekoppen neem ik voor lief, het melodrama rond Kim slik ik ook, want als sciencefictionauteur blijft Leo overeind. Er is niets mis met mans fantasie en dat spreidt hij in woord en beeld tentoon.

Ik ben zeer benieuwd welke verklaringen er in de volgende delen komen betreffende het metalen insect en de griezelige plotselinge verdwijningen van mens en dier. Als Leo hier goed uitkomt, geef ik hem een vol punt extra.Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.