stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

Age of Reptiles: The Hunt INT 1 The Hunt


Ergens tijdens de Jurasic periode wordt een moeder Allosaurus aangevallen en gedood door een andere troep vleeseters. Tijdens het gevecht weet haar kleine allosaurus te ontsnappen. Enkele jaren later wordt het jong dat nu veel groter is geworden, op zijn beurt opgejaagd door dezelfde groep. Hij weet echter te ontsnappen en zo komen zowel prooi als de jagers in een grote valei terecht die bevolkt wordt veel planten eters. Door zoveel ander prooi raken de jagers de allosaurus kwijt, maar wat ze niet weten is dat deze heeft besloten om de rollen om te draaien…

Age of reptiles is eerst verschenen in 3 losse comics en vervolgens uitgegeven als TPB. Dit is Ricardo Delgado tweede werk over dinosauriërs, naast dit is de man vooral bezig met films, zo werkte hij mee aan “men in Black” en “Tomb Raider”. Momenteel werkt hij aan de storyboards voor de nieuwe marvel film “X-men Origins: Wolverine.

Het verhaal wordt volledig verteld door middel van uiterst gedetailleerde tekeningen die zeer fris ingekleurd zijn, echter zonder tekstballonen. De tekeningen zijn heel duidelijk waardoor het verhaal deze tekst ook niet nodig heeft, het enige nadeel ervan is dat het verhaal zeer snel uitgelezen is, waardoor je achteraf toch het gevoel krijgt dat je meer voor je geld wou. Het enige minpuntje is dat er op een gegeven moment naar een zijverhaal wordt afgeweken, en dat je net het gevoel krijgt dat deze is toegevoegd om de bladzijden vol te krijgen.

Al bij al toch zeker de moeite om te lezen.Dit is een recensie van een gebruiker.