Recensie

Supermarket INT 1 Issue #1


Brian Wood and Kristian Donaldson

M'n eerste GN in kleur... en het bevalt me wel! Het verhaal is een cocktail van verschillende films, doet me denken aan meerdere Hollywood kaskrakers...
Pella (het hoofdpersonage) komt na een school/bijverdienste terug naar huis en vindt haar vermoorde ouders terug... diep geschokt vlucht ze en dat is de start van wilde achtervolgingen van georganiseerde misdaad families die haar "erfenis" buit willen maken die de ouders onwetend voor Pella in een vorig leven vergaard hebben. Zij zelf is de sleutel tot die erfenis, ontdekt ze samen met "Beta" die haar ter hulp komt schieten.
Een zeer geestig boeksken typisch op zijn Wood´s vertelt met dialogen en gedachten van het meisje die haar typeren als zwart kijker, balancerend op het depressieve die maar al te goed de waarde van geld kent... De tekeningen van Donaldson zijn Prachtig, gedetailleerd afgewerkt terwijl het lijkt dat het in 1 2 3 rapkes op papier gezet is.
Het einde is wel verrassend kort in vergelijking van totaliteit over de 4 issues, ik heb er wel van genoten!

Slot: 8.50 voor deze misdaad Science-Fiction GNDit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.