stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

Aquablue 15 Gan Eden


Mensen en vredevol samenleven, een combinatie die nog niet al te veel succesvol voorgevallen is en ook hier bewijst de mensheid weer dat ze zeer slecht zijn in omgaan met vreemden. Omdat er restricties zijn op de emigratie naar Aquablue, zet men luxe-cruiseschepen in.. zogezegd voor toeristen, die dan wel heel lang blijven. Maar eerst nog de maiden-voyage van het eerste schip, Standard-Island, en daar liep het mis. Een lokale bende infiltreerde het schip en nam de hoogwaardigheidsbekleders gegijzeld om meer vrijheid voor Aquablue te eisen. Tot zover de eenvoud, de terroristen blijken toch niet zo echt de strijders van de inwoners van Aquablue te zijn en de mensen zijn niet zo onschuldig.

Een eerste zet in een uitgebreid schaakspel, dat er op uit is om Aquablue en het gezin van Nao te vernietigen. En diegene die achter de schermen aan de touwtjes aan het trekken is, is van geen kleintje vervaard. Het is echt maar de vraag of dit niet op een oorlog tussen werelden gaat uitdraaien en zo op eerste zicht lijkt Aquablue en zijn inwoners maar weinig kans te maken. In ieder geval is dit weer een schitterende start van wat een intrigerend en spannend verhaal lijkt te gaan worden.

In het kort: de eerste kaarten zijn gespeeld en nu is het wachten op de volgende rondeDit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.