stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

Dad 3 Op van de stress


Als vader van 3 zonen weet ik wel een beetje hoe hectisch het er in het gezinsleven soms aan toegaat. Mijn eigen situatie is echter bij lange na geen afspiegeling van het leven dat ‘Dad’ leidt (of lijdt) met z’n 4 dochters. Als alleenstaande vader van een gezonde kroost van 4 meiden (hoeveel erger kan het eigenlijk nog worden?!) heeft hij het allesbehalve gemakkelijk. Bovendien heeft hij ook de nodige financiële problemen omdat hij meer zit te wachten op een baantje dan dat hij kan werken. De jobaanbiedingen die een acteur van eerder middelmatig niveau krijgt, zijn bovendien eerder kortstondig van duur. Positieve kant van de medaille is dat hij ruim voldoende tijd overhoudt voor de zorg van zijn kinderen en het huishouden.
http://www.bedetheque.com/media/Planches/PlancheA_287199.jpg
De grappen die Nob ons presenteert zijn meestal niet om te bulderen, maar geven wel een amusante inkijk op het leven van deze alleenstaande vader. Doordat Nob een goedmoedige en welwillende vader neerzet in een herkenbaar aandoende situatie en omgeving, slaag je er als lezer goed in om mee te voelen met de man. Door de uiteenlopende leeftijd van z’n kroost zal iedereen met kinderen trouwens heel wat empathie voelen met de vaak gekwelde man. Ook z’n allegaartje erg uiteenlopende ex-vrouwen (eentje voor elk kind) zorgt voor de nodige humoristische anekdotes die de lezer nog meer bij het geheel betrekt. Bovendien is het erg aandoenlijk hoe de man zichzelf heel vaak in de nesten werkt, al dan niet een handje geholpen door z’n bijdehandse dochters die hem vaak perfect weten te bespelen en situaties naar hun hand kunnen zetten. Wat mij betreft een geslaagde mix om een half uurtje te vullen!
http://www.actuabd.com/IMG/jpg/inmsdwj7jfcmt1xfd9sdgsdwv8p3kejt-page8-1200.jpg
Ook op grafisch vlak zit het snor. Veel details die bijdragen aan het leesplezier zal je pas ontdekken als je rustig de tijd neemt om alles uitgebreid te bekijken. Ook het uitgesproken, felle kleurgebruik vrolijkt de boel op.

Besluit: een erg amusant album dat bij een breed publiek in de smaak zal vallen.Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.