stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. Daarom vragen wij u vriendelijk uw ad blocker uit te schakelen op deze site. Bedankt voor uw steun.

Recensie

Trollen van Troy 8 Trollenrockers


Rock en trollen, lijkt een match made in heaven, niet? De ruige trollen en de harde muziek.. helaas is het ook een valstrik van de mensen voor de trollen. Zoals steeds zijn niet de trollen de aanstekers maar meestal weten zij het wel af te ronden.

Voor de zoveelste keer heeft wijze Fukkatoe een 'briljant' idee. Het nadeel is dat de afstelperiode van de betovering nogal nefast is voor de studenten waarop hij experimenteert. Het voordeel is dat hij heel dicht bij een permanente betovering over de trollen is gekomen. De laatste loodjes wegen echter het zwaarst, zeker wanneer hij een stommiteit begaat en het bewijs van zijn experimenten kwijt raakt. Vermits dit zijn carrière kan breken, wil hij het graag terug. Ondertussen is het echter in het trollendorp aangekomen en zij geven spullen niet zo maar uit handen. Tijd voor een valstrik..

Zoals steeds zorgen de tekeningen mee voor de komische noot door hun overdreven uitdrukkingen van gevoelens. In dit geval wordt er nog een schep bovenop gedaan door de rockers. Doet de zanger je aan niemand denken? Grote rode lippen met tong? Neen, en als je weet dat de groep 'ze röwlin trolls' heten? Komaan.. je weet het heus wel. En dat is niet het enige, er zijn veelvuldige verwijzingen naar bestaande muziek en muziekspelers en zoals gewoonlijk wordt er meermaals de draak mee gestoken. Je moet echt niet veel van muziek kennen om hier mee te gniffelen met hun optredens en zowat alles dat te maken heeft met muziek.

In het kort: Sympathy for the Devil .. euh the trollsDit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.