stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

Spiderman 158 Jachtvrienden & Tussenstop


Omdat ik nog een een recensie wou schrijven neem ik gewoon het laatste wat ik gekocht heb en dat is Spider-man 158: Jacht vrienden en tussenstop!

Jachtvrienden
Dit verhaal staat meer centraal met de Punisher die bezig een handeltje met gamma bestraalde Mutant Growth Hormone (MGH) te stoppen, zoals de Punisher dat dus doet. Peter kwam hem tegen op straat en besloot hem te achtervolgen om er voor te zorgen dat er geen doden vallen (Punisher weet niet wat Spider-man's geheime identiteit is dus de 2 botste gewoon tegen mekaar op).

Zeb Wells is de schrijver. Al mocht het wat dieper uitgewerkt zijn en was het vrij kort, het was al bij al vrij sterk.

Nu de tekeningen: dit was hellaas wat minder, Paolo Rivera is de tekenaar zijn Spider-man en Punisher is zuiver getekent maar de rest een stuk minder, andere personen kloppen soms zelfs niet qua basis verhouding en zijn achtergronden zijn niet erg gedetaileerd en soms gewoon een vlakke kleur terwijl hij de rest van de straat wel heeft getekend. Dit is gewoon onacceptabel zeker voor een serie die zo populair is.

Verhaal: 7.5
Tekeningen:4.5

Tussenstop
Dit verhaal gaat over Spider-man die een aanslag op metro meemaakt. Het verhaal vind ik leuk opgebouwd met Peter die eens geluk krijgt en met een kleine rol van Shocker is het verhaal entertainend tot het einde.

De tekeningen van Paolo Riviera zijn een hele opluchting, de tekenaar (Marcos Martin) zorgt ervoor dat de personages mooi getekend zijn met een Spider-man in allerlei posities die er cool uitzien.

Verhaal: 7.8
Tekeningen 8

Alles bij elkaar is dit is dit een goed nummer en begin ik het gevoel te krijgen dat de Spider-man serie op de goede weg is.Dit is een recensie van een gebruiker.