stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. Daarom vragen wij u vriendelijk uw ad blocker uit te schakelen op deze site. Bedankt voor uw steun.

Recensie

Bouncer INT 3 Cyclus 3


Bevat volgende verhalen:
-De zwarte weduwe
-Dubbelhart
Dit zijn de delen zes en zeven in de reguliere reeks en we keren dus terug naar 2 verhalen die gebundeld worden.

Als zoon van een prostituee en een indiaan was de weg voor Bouncer al niet met gouden tegels geplaveid. Als je dan ook nog je arm verliest in een familieruzie en tegelijkertijd je ziel dan kan het alleen maar de slechte kant opgaan. Hij is dan ook niet van een kleintje vervaard en moord om zichzelf te verdedigen en om te overleven.
Toch is hij uitbater van een saloon in Barrow City en staat hij klaar om mensen die benadeeld worden te helpen. Zo ook in Barrow City waar Carolyn Harten het in het hoofd heeft gehaald om eigenaar van de hele provincie te worden. Dit zonder rancunes.
En dan duikt er ook nog een nieuwe beeldschone onderwijzeres op die Bouncers hart sneller doet kloppen.

Bouncer, een creatie van manusje van alles Jodorowsky als scenarist en Boucq als tekenaar is een anti-held pur sang met het hart op de juiste plaats. Een man, wars van alle conventies en de gevestigde orde.
Dat er dan een integrale van komt is niet te verwonderen in een periode waar een overvloed van integralen op de markt word gesmeten, de ene al beter dan de andere. Een persoonlijk belangrijke voorwaarde om een integrale uit te brengen blijft toch altijd de bijvoegsels, aanvullingen, voor- en nawoorden, enfin wat extra informatie die het de moeite maken van aanschaffen. Wel zo niet bij Bouncer en dat is jammer.

Besluit: prachtige integrale, intrigerend verhaal met schitterend plot, jammer van de ontbrekende extra's.
Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.