stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

Wayne Shelton 3 Het contract


Wayne wordt op de hielen gezeten door gewetenloze professionele huurmoordenaars. Deze werken in opdracht van een oude vijand van Wayne, namelijk Horace T. Quale, bekend van delen 1 en 2.
Dit is zowat de korte inhoud van dit verhaal. Maar dit wil niet zeggen dat het geen leuke en spannende strip is. Van Hamme en Cailleteau weten hoe ze de lezers in spanning kunnen houden en dat ontbreekt hier zeker niet. Verrassende wendingen en complotten, typische Wayne Shelton humor en
een beetje erotiek missen hun doel niet.
Dit verhaal leest vlot en de tekeningen van Denayer zijn zeer mooi afgewerkt. Dit verhaal vereist misschien dat je beter eerst nr. 1 en 2 leest om beter te kunnen volgen, maar zonder deze gelezen te hebben amuseer je je toch ook.
Zeker de moeite waard.Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.