stripinfo.be wordt gratis aangeboden, maar de site in de lucht houden kost wel geld. We hebben de advertenties uitgeschakeld, maar misschien wil je overwegen de site te steunen met een gift?. Meer info?

Recensie

Rooie oortjes 41 Deel 41


Als recensent kan het leven soms moeilijk zijn. Het ene album is het andere niet en ik moet eerlijk zijn: soms doe je al eens dingen tegen je zin. Wanneer deze binnenviel was ik niet direct enthousiast om er aan te beginnen, maar je moet doen wat je moet doen en ik ben dan maar beginnen lezen. Dit met erotische grappen overladen gagboek is dus wel een uitdaging… of toch niet.

Over de grappen zelf ga ik niet te veel uitbreiden. Af en toe toveren ze wel eens een grijns op je gezicht, maar ik vrees dat we veel al eens gezien hebben in een of andere vorm en ze zijn niet meer zo origineel… Nou ja, achter 41 delen kan je ook niets anders verwachten. Het zijn dan ook vooral de situaties en hoe Gürsel het geheel visueel biedt, die het geheel toch nog een beetje uitstraling geven. De manier waarop hij de juiste rondingen, pikante lingerie en uitdagingen tekent, maken het geheel dan ook draaglijker.

Rooie Oortjes is leuk voor een half uurtje maar zal nadien verdwijnen in je collectie.Dit is een officiële stripinfo.be recensie, geplaatst door een medewerker van ons team. stripinfo.be werkt samen met uitgevers om u deze recencies te brengen.